torstai 19. joulukuuta 2013

Valomaalausta

Blogger on vähän temppuillut eilen ja tänään, mutta jospa saisin tämän postauksen kaikesta huolimatta julkaistua.
Innolla odotellaan joulua. (...ja loman alkua) Mulla on vaan tässä viime aikoina ollut kamala 'pakko päästä näyttelyyn'-tunne. Kajaaniin ei tarvitsisikaan enää kauaa odotella, ei enää edes kuukautta. Jännitys on alkanut päivä päivältä kasvamaan.

Ei ihan Milan pää mahtunut kokonaan kuvaan mukaan, mutta oli pakko laittaa tämä kuva tänne. Muut olivat sitten aivan epäonnistuneita.
Näyttelyhihna-tarvikkeita tilasin toissapäivänä. Onhan meillä jo näyttelyhihna, mutta aina sellainen omatekemäkin olis kiva. Sen saan todennäköisesti jo Kajaaniin testiin.


Kuvailu on taas vähän jäänyt. Eipä tuolla kamalasti viitsi, kun valoisa aika on niin lyhyt ja päivät kuitenkin menee koulussa. Ehkä minä sitten lomalla;) Saatte siis tyytyä vanhoihin kuviin, kun teimme kaverini kanssa yksi ilta valomaalausta. Innostuttiin vähän liikaa, taisi sellaiset kolme tuntia hurahtaa pelkässä kuvaamisessa. Edelleen jäi hurjasti ideoita, eikös me jatketa vielä joku päivä?;D... 10 000 sivun katselua on täyttynyt jo aika päiviä sitten, kiitos hurjasti kaikille:) Munhan piti keksiä jotain ideoita sen kunniaksi, mutta kuinkas kävikään? Ideoida saa laittaa vaikka tähän postaukseen tai tokihan säpöäkin voi laittaa ladymila.hau(at)gmail.com. Jos keksisi jotain kivaa vaikka 20 000 sivun katseluun;)

P.S Roosa piirsi Milasta aivan upean kuvan, kiitos vielä tätäkin kautta;)

3 kommenttia:

 1. Anonyymi12/21/2013

  Ajattelin itsekkin hankkia kääpiösnautserin! Onko he kilttejä, hyviä tokossa, kiintyykö ne yhteen ihmiseen vai moneen ja pysyvätkö ne hyvin vapaana? :)
  ps. on tosi kiva seurata sinun ja Milan elämää! :) Ja voisitko tehdä kuvapostauksen? :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kun mukavaa, että olet kiinnostunut rodusta. Mila on nopea oppimaan uutta. Se on koko perheemme koira, lähtee siis lenkille mielellään kaikkien kanssa ja jaksaa tehdä yllättävän pitkiä lenkkejä. Ja vapaana se pysyy hyvin, toki riippuu tietenkin ihan koulutuksesta.
   Mun olisi tarkoitus tehdä kuvapostaus (ainakin sen tyyppinen) kunhan saan kuvia. Viikon sisällä olisi tarkoitus käydä kuvia räpsimässä, joten jääppä seuraamaan:)

   Poista
 2. Tottakai jatketaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.