sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulu
Me vietimme joulun ihan oman perheen kesken kotona. Syötiin hyvin, koristelin kuusen ja illalla avattiin lahjat. Tottakai Milallekkin oli oma paketti. Tai itse asiassa parikin.
Kävimme maanantaina kaupassa katselemassa, minulla ei ollut mitään käsitystä mitä voisin ostaa. Mukaan lähti kuitenkin jonkunlainen luu. En edes muista mikä se oli, poroa taisi olla. Heijastinvalo pantaan ja sitten yksi toinenkin luu. (ja royalia, kun oli 70% alennuksessa, tosin se ei pakettiin mennyt:,D) Enkä tiedä, voisikohan ihan joululahjaksi laskea M:n uutta petiä. Entinen oli päässyt jo niin kulumaan. Ja kun meillä nyt oli se 10 euron lahjakortti Har-Min farmiin kävimme ostamassa sellaisen ihan kivan näköisen pedin.

                                      

Mila avasi paketit oikein innokkaasti. Ennen se ei ole koskaan paketteja itse avannut, vaan mun on pitänyt aina auttaa.
Omista lahjoista voisin mainita sen verran, että sain ihanat toivomani käppänäkorvikset. Ne lähtee ainakin mukaan Kajaaniin;) Ja Muotovalioita-kirjan, siinä on neulomisohjeita 25 eri koirarotua, niistä tulee sitten sellaisia pehmoleluja. Tällä hetkellä mulla on valmistumassa valkoinen käpykkä.
Näyttelyhihna tarvikkeet olivat tulleet muutama päivä sitten postiin. Kävimme ne jo samana iltana hakemassa ja seuraavana päivänä väsäsin Milalle hihnan. Pitäisi käydä harjoittelemassa ja kokeilemassa. Päiviä lasketaan jo, eikä Kajaaniin ole enää kahta viikkoa:o Ennen sitä täytyisi käydä muistuttelemassa Milan päähän näyttelyn salat.

 

Tämän(kin) postauksen kuvat ovat jo parin viikon takaa. Uusia vielä varmaan tulossa, ehkäpä jo huomenna. Jostakin syystä tuo ei kaikkiin suostunut noita copy-merkkejä tallentamaan, mutta ehkä tänään on tullut jo tarpeeksi temppuilua koneen kanssa.
Seuraavaksi pitäisi ruveta kasaamaan ensi vuoden tavoitteita. Ehkäpä niiden parissa täällä ensi kerralla.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi12/30/2013

  Ihana postaus:) onko mila nyt siis minkä ikäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mila täyttää toukokuussa 4 vuotta.

   Poista
 2. Anonyymi12/30/2013

  Mila on toosi söpö:3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.