tiistai 5. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa tokoilemassa

Kahdeksasta yhdeksään oltiin tokoilemassa. Meidän B:n kurssista siis jäi kaksi viimeistä kertaa keväällä juoksujen takia välistä.
Milalla oli taas alkuun vähän ongelmia tuon käyttäytymisen kanssa. Se ei oikein malttanut odottaa hiljaa ja teki kaikki liikkeetkin vähän yli-innokkaasti. Ensi kerralla täytynee suorittaa vähän pidempi lenkki ennen hallille menoa. Kurssilla oli bortsu, sakemanni, dobberi ja ilmeisesti mustaterrieri? eli siis Mila oli reilusti kaikkia pienempi.
Muut harjoittelivat toisella puolella hallia paikalla makuuta, seuraamista ym. kun yksitellen kävimme ohjaajan kanssa hyppyä ja pitkän suoran seuraamista. Hyppyä olenkin takapihalla harjoitellut, ilman tarkettia menee jo hyvin!;) Milan kanssa pitäisi vaan siinä alkaa keskittymään myös liikkeen "lopetukseen". (Kävelen koiran viereen esteen toiselle puolelle ja se seisoo siinä liikkumatta minnekkään.) Mila nimittäin istahti heti, kun menin esteen toisella puolen.
Seuraamisessa oli taas sellainen ongelma, että minähän en osannut kävellä suoraan:'D Kävelin vinoon-> Mila kävelee liian kaukana tai vinossa. Saattoiko tässä olla selitys meidän huonoon seuraamiseen? Tehtiin vielä uudestaan, tällä kertaa tekonurmen mattojen "välissä?", mistä erotin viivan ja suoraan käveleminen onnistui. Silloin se seurasi tosi nätisti. Kehuja tuli, ettei olla tauolla laiskoteltu.
Ensi viikolla olisikin sitten noutoa, kapulanpito-treenit alkakoon!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tämä uusi ulkoasu! Sen verran tuosta yläpalkin kuvasta sanoisin, että minusta näyttää aina mukavammalta, jos koiran/muun eläimen katse on "sisällepäin", eli tässä siis Milan oik.puolimmainen pääkuva näyttäisi minun silmiini paremmalta jos se katsoisi vasemmalle - mutta minä nillitän tästä asiasta niin monelle, että ehkä se on mulla vaan korvien välissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Suoraan sanottuna itseäkin hieman häiritsee väärään suuntaan oleva katse. Jo banneria tehdessä mietin pitäisikö se vaihtaa, en kyllä tosiaan tiedä miksi en tehnyt sitä...?:D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.