perjantai 20. syyskuuta 2013

Tiivistelmää kuulumisista


Pitkä postaustauko katkeaa tähän. Tällä viikolla on ollut ensimmäisiä kokeita, joten osaksi niiden takia en ole kerennyt uusia postauksia tekemään. + Osaksi siksi, etten ole keksinyt mitään kirjoitettavaa. En tiedä miten sitä nyt tulee, mutta katsotaan.Mitäs meille kuuluu? No, kameran kanssa en ole paljoa ulkona liikkunut. Kaikki päivät vaan jää niin lyhyeksi, kun on koulua ja viikonloppunakaan ei kerkeä tehdä sitten yhtään mitään. Onneksi syyslomaan ei ole kuin 3 viikkoa. Milan kanssa olen jotain touhuillut, ei sen erikoisempaa. Oisko ollut viikko sitten, kun käytiin puolukassa. Siltä reissulta siis nämä kuvat.Ehkä kaikista "suurin" asia, mitä meille on nyt tapahtumassa viime postauksen jälkeen on, että olen nyt sitten ilmoittautunut junior handlerin valmennusviikonloppuun. Se järjestetään täällä Kuopiossa 11.-13.10. Ensin mietin, kun kerran vaaditaaan aktiivinen kilpaileminen. Päätin kuitenkin, että kaikkienhan sitä on joskus jostain aloitetteva. Ensimmäisissä koiranäyttelyissä missä olen käynyt ei junnuilut innostaneet oikeastaan yhtään. Vähitellen kiinnostus alkoi ja lopullisesti tuon Joensuun vklp:n jälkeen. Nyt vaan suunnittelen ensi vuoden kisoja:D Tänä vuonna kun tuon Milan turkin takia ei voi enää mennä, vaikka kyllähän minua kiinnostaisi päästä esittämään myös muiden koiria.
Tammikuussa olisi tuo Kajaani (ja Turkuunkin olis kiva päästä), elokuussa Kuopio ja marraskuussa Jyväskylä. Saa nähdä!3 kommenttia:

 1. Onpa kiva blogi ja suloinen koira. Tykkään varsinkin noista sun kuvista. Käypä lurkkaamassa meijänkin blogia: http://painonsa-arvoista-kultaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista:) Minäpä käyn kurkkaamassa.

   Poista
 2. Hei ! Linkitit blogisi viime viikolla. Pääsit blogini TOP 5 blogit listaan : )

  http://spanielpower.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.