sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Koirapuistossa x2

Lauantaina lähdettiin kahden kaverini ja heidän koiriensa kanssa koirapuistoon. Mukaan lähti siis meidän lisäksi picardienspanieli Kara sekä englanninkääpiöterrieri Hili. Siellähän päivä meni hyvin, kun pari kolme tuntia hujahti ihan kepoisesti. Lauantaina en viitsinyt raahata kameraa mukaan, joten kuvia ei löydy.
Päätettiin ottaa sunnuntaina uudestaan, tällä kerralla kameran kanssa. Nyt mukaan lähti myös enkkuterrieri Ciiri, joten vauhtia riitti vielä lauantaitakin enemmän. Turhaan enää enempää höpöttelyä, kuvat kertokoon.

Hili, Ciiri, Kara ja Mila

"Nyt mä kyllä kuulin jotain!" 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. saat kyllä mulle antaa nuita karan kuvia ;) tuo missä kara istuu penkillä on iha sika hyvä kuva :))) <3333

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Sullakin on tosi hienoja kuvia ja söpöt koirat<3 Juuri tuli uusi lukija;)

   Poista
 3. Teille olisi haaste blogissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, toteutan tuon varmaan viikonloppuna. Nyt on koulun kanssa hieman kiirettä.

   Poista
 4. Anonyymi9/17/2013

  Hei katselin että asustelet Kuopiossa ja oot junnuhandleri, ootko tulossa valmennusviikonloppuun lokakuussa? (: http://www.kennelliitto.fi/FI/nuoriso/uutiset/nuoriso2013/20130905_ilmoittautuminen_jhviikonloppuun.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ajattelin pitää tämän asian salassa vielä vähän aikaa, mutta kaipa täytyy nyt kuitenkin paljastaa... Kyllä olen tulossa ja odotan viikonloppua innolla. Tuletko itse?

   Poista
 5. Anonyymi9/19/2013

  Olisin halunnut mutta en päässyt sillä se maksoi niin paljon ja toiseksi en viitsinyt tulla kun en ole vielä kertaakaan kisannut virallisissa näyttelyissä ja siinä oli pääsyvaatimuksena aktiivinen kilpaileminen virallisissa. Mutta arvelinkin että sinä olet ehkä menossa niin pidä hauska viikonloppu silloin! ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin mietin tuota "aktiivinen kilpaileminen junior handlerissa", mutta päätin kuitenkin ilmoittautua ja kaikkienhan sitä on joskus jostakin aloitettava;) Ja kiitos, kiva viikonloppu tulee varmasti olemaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.