perjantai 26. heinäkuuta 2013

JH-treeniä

Eilen käytiin Milan ja kaverini kanssa harjoittelemassa kaukalolla. Tarkoituksenani oli siis kattoa suostuuko Mila kävelemään myös muitten kun mun kanssa. (Näyttelyhihnassa siis) ja lisäksi harjoitella ihan muuten. Yllättävän hyvin se menikin, mitä  nyt vilkaisi muutaman kerran muhun päin. Tosin voisi olla eri asia jos siinä olisi ihan vieras ihminen hihnassa, kun kaverini on kuitenkin Milalle sen verran tuttu.


Tuli siinä tuollainen video otettua, toivoisin kommenttia mitä voisin parantaa, kun parin viikon päästä olisi ne ekat JH-kisat.
Tein myös Milan kanssa tokoseuraamista. Vähän kyllä ihmettelin, kun Mila ei jätättänyt yhtään/haistellut maata/jäänyt rapsuttamaan yms, vaan napotti siinä vieressä koko ajan. Ehkä se seuraaminen vielä paranee, kun harjoitellaan lisää;D

Joensuun näyttelyn aikataulut ovat tulleet. Lauantaina musta-hopeita 23:o, alkaa 11.15 JH piirimestaruudessa 14 alkaa 11.00, nuoremmissa 22 ja vanhemmissa 34:o. Sunnuntain musta-hopeita 22:o, mustat alkaa klo 11.30 (niitä on 21) joiden jälkeen mu-hot. Ja junior handlerissa alkaa klo 11.00 ekana nuoremmissa 18 ja vanhemmissa 22:o osallistujaa.Toivotaan nyt vaan, ettei nuo mene päällekkäin. Kadotin toden totta viimeisenkin toivonkipinäni. Jos nyt vertaa vaikka Iisalmen näyttelyyn, musta-hopeita on vain 10. Junior handlerissa puolet vähemmän. Vaikkakin kokemusta tässä ollaan hakemassa. Valmiiksi jo tiedostan sen, ettei sieltä pokaalien kanssa kotiin kuljeta.


8 kommenttia:

 1. Mila on kyllä niin söpö:)

  VastaaPoista
 2. Mila liikkuu hirmu kivasti! Ite tekisin terävämmät käännökset, ja keskittyisin suoriin linjoihin. Lisäksi pyrkisin seisomaan koiran vieressä mahdollisimman ryhdikkäästi. Hmms... Eipä mun silmään tuossa tainnut muuta pistää. Oot vaan kehässä iloinen, kehut koiraa ja luotat ittees ja koiraan! Koskaan ei kannata lähteä häviäjän asenteella kisaamaan, vaikkei pessimisti koskaan pettyisikään! Hyvin teillä menee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, kivana kokemuksena tuo kehä otetaan;)

   Poista
 3. Näin sata vuotta julkaisun kälkeen videon katsoneena silmääni pisti yksi pienen pieni virhe. Nimittäin mun mielestä käsi missä koira on on vähän liian korkealla. Ja tietysti käännökset voi ja kannattaakin tehdä terävämmin. Ja väistää kameraa niinkuin tuomsria:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta siis tuo on vain minun mielipiteeni. olen ittelleni hirveen kriittinen käden korkeudesta, kun mun mielestä näyttää hassulta kun käsi on olkapään korkeudella :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.