perjantai 19. lokakuuta 2012

Huomenna mätsäriin

Huomenna olisikin jo mätsäri. Eilen Milaa vähän siistittiin. Ajeltiin korvat, kaula ja peppu, kun karva oli kerennyt kasvaa. Tänään koko aamun saksin sitten tassukarvoja ja muutenkin naamaa yms, että tulisi vähän siistimmän näköinen tyttö. Tassuista otin aika reippaasti karvoja pois, kun roskat tahtovat jäädä sinne kiinni. Lopputulos oli ihan hyvä ; ) Eilinen koneella ajelukin meni paremmin kuin ekalla kerralla. Tänään myös mun kaveri tuli koiriensa kanssa meillä käymään. Harjoiteltiin vähän kävelyä ja seisomista. Ensin kaverillani oli tarkoitus ilmoittaa vain toinen koirista, mutta hän päättikin nyt, että molemmat osallistuvat.
Milalla oli tosi hauskaa leikkiä niiden kanssa. Toinen kaverini koirista murisee vieressä, kun sitä vähän pelottaa ja toinen hyppii sohvalla ja innostuu leikkimään. Suttia vaan lattiaan ja matot kasaan :D Se leikki olisi kyllä pitänyt saada videolle.
Huomenna päivittelen ( jos kerkeän ) mätsärituloksia ja kuvia. Tänään Mila pitäisi vielä keretä pestä ja harjata. Luulen, että tämäkin ilta menee kaikessa koirahöpötyksessä ; )http://www.hukka-putki.fi/tapahtumat/match-showt/cup-kokonaistilanne Katsokaapa ketkä ovat päässeet  listaan (toiseksi viimeinen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.