lauantai 13. heinäkuuta 2019

Reissun päällä // part 2

Toisen reissupostausen vuoro, jatketaan mihin viimeksi jäätiin eli Palangan reissun sunnuntaipäivästä.
Sunnuntaina olimme näyttelypaikalla kymmenen maissa. Mäyräkoira oli taas kehässä ensimmäisenä, se sai erinomaisen ja oli luokassaan toinen.

Junnuaussieita oli tänään yksi enemmän kuin lauantaina. Kava sai erinomaisen ja voitti taas luokan. Roppi-kehässä se oli VSP häviten urokselle. Aika huisi boosti päällä pikku-Kakkiksella!

"tähän arvostelu, jos sen joku kaunis päivä saan käännätettyä" ERI1, JN, ROP-JUN, PN1, VSP 
- Daiva Rimaitytė, Liettua
Vetskukäppänöitä oli sunnuntaina toinenkin Milan lisäksi. Mila sai erinomaisen ja voitti toisen ollen samalla myös rodun paras veteraani. Roppikehässä ei enää menestystä tullut.

"tähän arvostelu, jos sen joku kaunis päivä saan käännätettyä" ERI1, VN, ROP-VET
- Nadezhda Melnikova, Valko-Venäjä

Reissuseurasta cockeri oli luokkakakkonen ja jenkki ROP. Hieno reissu siis koko porukalla. Näyttelypäivän jälkeen lähdimme suoraan ajamaan Riikaa kohti. Sunnuntai-maanatai välisen yön vietimme Riikassa. Meillä oli hieman vaikeuksia löytää pimeällä perille ja olimme hieman kauhuissamme mihinkä lääväkylään oikein olimme tulleet😂 Onneksi meidän kämppä oli kuitenkin tosi siisti ihan uusitun näköinen, ötökät vaan olivat "hieman" harmina. Aamulla lähdimme aikaisin ajamaan Talliinnaan, pysähdyimme matkalla vielä pakolliset kauppareissut😉 
Puoli seiskalta laiva saapui Helsinkiin ja siitä vaihdoimme autoa jonkun huoltsikan pihalla. Saran kyydillä matkasimme koko yön aina kotiin asti. 
Huisit kiitokset vielä ihanille reissukavereille, meillä oli kyllä kaikkien vastoinkäymisten jälkeen erittäin mahtava reissu. Toivottavasti päästään tällä porukalla vieä myöhemminkin matkailemaan♥️ Ja Saralle tietysti vielä suurkiitokset kyydistä kotiin asti, juttujen taso ei ollut enää siinä vaiheessa kovin kummoinen, mutta se ei liene mitään uutta😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.