keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Outokumpu RN

Lauantaina huristelimme Kavan kanssa Outokumpuun näyttelyihin. Auspait oli merkattu vikaksi roduksi, oli ihana saada nukkua aamulla edes vähän pidempään! Saavuimme näyttelypaikalle joskus kympin jälkeen. Totesin, että ollaan aivan liian ajoissa, joten käytiin vähän kävelemässä. Ehdin sopivasti katsomaan vielä käppänät ennen kuin aloin valmistaa Kavaa kehään. Ausseja oli ilmoitettu näyttelyyn 13 erikoistuomarin silmien alle.
Junnunartuissa oli peräti neljä koiraa. Kava sai erinomaisen ja kilpailuluokassa se heitettiin kärkeen SA'n kera! Vielä saimme jännittää paras narttu-kehää avoluokan ja yhden valioluokan koiran verran. Paras narttu-kehässä oli neljä koiraa: 2 junioria, avoluokan koira ja valio. Juoksutuksen jälkeen valio heitettiin kärkeen ja niin mentiin vielä kiekka ympäri. Järjestys oli selvä. Kava oli kakkonen ja sai ekan sertinsä, jee!❤️ Kakkis sai ihan huippu arvostelun, erityisesti se vielä lämmitti mieltä. Ensi viikolla meillä olisi vuorossa vielä Iisalmi, saa nähdä kuinka meille siellä käy!
"Erittäin tasapainoinen ääriviivaltaan hyvin kaunis juniori narttu. Oikeat mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Sopiva raajaluusto. Äärimmäisen narttumainen pää. Kuono-osa tulisi olla täyteläisempi silmien alta. Keskiruskeat silmät. Erinomainen karvanlaatu. Kestävä, helppo ravi. Esitetään kauniisti edukseen." ERI1, SA, PN2, SERT
- Päivi Eerola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.