keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Kuulumisia

Pian tämä some-lomailu saa jo riittää! 
Agilityssä Mila on toiminut koko ryhmän hauskuttajana jo useamman viikon ajan. Eihän sille vaan voi enää olla nauramatta, kun tyyppi päättää jumittaa keskelle kenttää, jos namia ei satu tulemaan just silloin kun neiti haluaa. Tuota koiraa ei kyllä voi ottaa tosissaan. Kärsivällisyys on usein treeneissä koetuksella, mutta vähitellen sen on jo oppinut ottamaan huumorilla.
Kaikesta huolimatta, on edistymistäkin tapahtunut. Viime aikoina olemme tehneet paljon vauhtitreeniä ja se onkin onnistunut ihan hyvällä menestyksellä, kunhan vain pitää pienen snautserin kiireisenä ja palkkausvälin tarpeeksi lyhyenä. Minun ohjauksessani olemme keskittyneet pieniin linjojen muutoksiin, joilla saa niitä arvokkaita sekunteja pois kisaradalla.
Kisoihin meillä on kuitenkin vielä paljon matkaa, kontaktit on taas kesken ihan huolella. Tuon koiran kanssa mennään nopeasti askel eteenpäin, mutta sitten voidaan palata äkkiä kaksikin askelta taakse. Milan kanssa ei saa edetä liian nopeasti, koska vaikka se tykkääkin aksata, se tykkää siitä tasan niin kauan kun herkut ei lopu taskusta - niin kauan se jaksaa painaa täysillä! Ei meillä kisaamaan kuitenkaan kiire ole, mutta olisi kiva saada kesään mennessä vauhti lopullisesti sellaiseen kuntoon, että voitaisiin käydä hakemassa ne puuttuvat luvat.
Lenkeillä huomasin jo jonkin aikaa sitten että Mila pissasi välillä verta. Seurailimme tilannetta muutaman viikon. Välillä pissa oli ihan kirkasta, välillä vähän punertavampaa. Noin puolitoista viikko takaperin pissi muuttui kokonaan veriseksi. Se oli viimeinen pisara ja heti virtsanäytettä ottamaan. Muuten yleiskunto oli erinomainen: söi, joi, leikki ja jaksoi pitkiäkin lenkkejä. Maanantaiaamuna kiikutimme virtsanäytteen ellälle ja samalle päivälle saimmekin jo ajan tulosten kuulemiseksi.
Niinhän siellä näkyi virtsatietulehdus ja Mila vielä ultrattiin virtsakiteiden varalle. Siellä ei kiteitä näkynyt, kun rakko oli sen verran pieni, joten käytämme uudelleen ultrattavana vielä myöhemmin. Tulokset menivät vielä bakteeriviljelyyn, jotta nähtiin, mikä antibiootti purisi. Mila oli lääkärin mukaan niin hyväkuntoinen, ettei akuuttia hätää ollut ja saimme antibiootit keskiviikkona. Nyt viikon kuurin jälkeen pissi on palannut normaalin väriseksi. Kuurin loputtua käymme vielä ellällä jälkikontrollissa ja ultrassa uudelleen.
Hektistä elämä on viime kuukausina ollut, mutta kesää kohti mennessä pitäisi jo alkaa helpottaa. Aika on mennyt paljon kouluhommien parissa, parin viikon päästä viimeisetkin kirjoitukset ovat vihdoin ohi! Välittömästi niiden päätteeksi onkin tiedossa aika mielettömiä juttuja, mahdollisesti niistä lisää ensi kerralla! Sellaisia kivoja juttuja odotellessa kyllä jaksaakin ahertaa. Vikkelimmät ehtivät todennäköisesti lukea jo instagramin puolelta, kun sinne ehdin varmasti päivitellä tapahtumat aiemmin😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.