lauantai 25. marraskuuta 2017

Päivitystä

Päivittäminen on jäänyt viime aikoina taas vähemmälle, kun allekirjoittanut on uurastanut kouluhommien parissa. Nyt edessä olisi enää yksi kahdeksan viikon rutistus ja loput kirjoitukset. Toivottavasti sitten alkaisi olla koko homma paketissa! Vaikka somemaailmassa olemmekin eläneet hiljaiseloa, olemme silti touhuilleet vaikka ja mitä.

Aksassa olemme saaneet nauttia monista todella onnistuneista treeneistä! Mila on ollut tosi hyvin kuulolla ja lajin parissa on koettu paljon hyviä hetkiä. Vauhti on kehittynyt ihan silmissä ja Milallakin tuntuu olevan todella paljon mielenkiintoa hommaan tällä hetkellä. Toivottavasti pääsisimme vain jo kisakentille ja saisimme nauttia onnistumisista niilläkin radoilla. Tässä on parin viikon takaisista treeneistä videota, nautseri❤️
Milan kanssa olemme ehtineet käydä parissa mätsäreissä. Toisissa korkkasimme vetskukehät ja toisissa jatkoimme vielä aikuisissa. Jälkimmäisistä nappasimme palkinnot, punaisten toinen vajaasta kolmesta kymmenestä koirakosta! Mila sai kehuja esiintymisestään ja liikkeistään, erityisesti mahtavasta takapotkustaan. Parin viikon päästä messarikehät kutsuvat. Milan ilmosin sinne sunnuntaille kehään, mutta joka päivä se näyttelypaikalla kuitenkin pyörii. Kovasti jo jännitän viikonloppua, varmasti ihan huikea näyttely taas tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.