perjantai 15. huhtikuuta 2016

Junnutreenejä

Keskiviikoksi varasimme Musti&Mirri-areenan monitoimikentän junior handler-treenejä varten. Tarkoituksena oli kasata hieman enemmän porukkaa mukaan ja saada myös erirotuisia vaihtokoiria meidän treeneihin. Saran, Ean ja Tintin kanssa organisoimme kaiken ja saimme lopulta treeneihin myös ex-junnun ohjaamaan.
Junnuja treeneihin ilmoittautui yhteensä kahdeksan kappaletta, me mukaan luettuna. Lisäksi pari jo junnu-iän ohittanutta tuli treenaamaan koiriensa kanssa kehäkäytöstä ja lainailivat samalla meillekkin koiriaan.


Meillä riitti siis hyvin ohjelmaa puoleksitoista tunniksi ja varmasti kaikki saivat jotain irti treeneistä. Mila ei ollut tällä kerralla ollenkaan mukana, sillä halusin keskittyä treenaamaan vain vierailla koirilla. Hihnan päästä löytyikin illan aikana muutamaa eri rotua oleva otus, eivät minulle sattuneet ne aivan helpoimmat koirat, mutta pitäähän sitä haastettakin välillä olla. Oli kyllä aivan huippu ilta, seuraavat ryhmätreenit ovatkin jo suunnitteilla. Kuvia minulla ei valitettavasti treeneistä ole, tällä kertaa saatte (jälleen) katsella vanhoja kuvia, jotka tänne on vain jääneet laittamatta.

 

Tämä ilta meneekin mukavasti kuvien siirtelemisessä, vaatteita katsoessa sekä tietenkin koiraa puunaillessa. Huomenna suuntana Polvijärvi RN, ja voitte vain arvata kuka pääsee kohta kolmen vuoden tauon jälkeen kehään! Sunnuntaipäivä menee kokonaan aksakisoissa talkoilemassa, joten katsotaan milloin ehdin postaamaan kehämietteitä.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.