lauantai 8. helmikuuta 2014

Match Show 8.2.2014

Tämän vuoden ekat mätsärit on nyt sitten käyty. Mielestäni ne onnistuivatkin ihan hyvin.
Mätsäri järjestettiin Musti&Mirri-areenalla ja paikalle saavuimme siinä yhdentoista aikoihin. Kävin ilmoittamassa Milan ja sitten se pääsi vielä pisulle. Paikalla oli paljon porukkaa, mutta ahdasta ei kuitenkaan ollut. Majoituimme kehänlaidalle.
Aikataulusta mätsäri oli myöhässä melkein puoli tuntia, ennen kuin lapsi&koira kehä alkoi. Muut kehät odottivat sen aikaa. Me valmistuimme toisella puolella hallia junnujen alkuun.
Viimein kaikki junior handlerit kutsuttiin kehään numerojärjestykseen, me olimme numerolla 5 ja handlereita oli 12. Ilman minkäänlaisia yhteisliikkeitä tuomari otti ensimmäisen pyödälle. Teetti kolmion ja seisotti ja sitten takasin jonoon. Milan yksilö meni ihan ok. Liikkeet eivät menneet aivan toivotulla tavalla, tai sitten odotin liikoja... No jokatapauksessa, kun kaikki olivat käyneet yksilöt tuomari tiputti 4 pois.Me olimme edelleen jatkossa. Tuomari teetti kaikille L:än. Menin jo hieman paniikkiin, että pitkään aikaan emme ole Milan kanssa sitä harjoitelleet, ihan varmasti sekoilen jossain kohtaa. Paniikki oli kuitenkin aivan turhaa ja kuvio meni miltei täydellisesti...?
Pian tuomari kätteli vielä 4 pois, vaikeaa oli kuulemma ollut meidän ja erään toisen handlerin välillä. Mutta minä olin saanut koirasta hieman enemmän irti, joten saimme vielä jatkaa.
Varma sijoitus oli siis jo taattu, mutta mikä? Se olisi seuraavaksi tiedossa.Kaikki teimme pari kertaa yhdessä ympäri, Mila juoksi tosi nätisti vieressä löysällä hihnalla. Ehkä tämä pieni tauko on tehnyt sille ihan hyvää.
Tuomari sijoitti neljännen ja sitten kolmas. Me, kuulemma paransin vielä viimeisessä liikkeessä, muutapa en muistakkaan. Muuten olisimme olleet ilmeisesti neljänsiä, tai eipähän sitä tiedä eikä kyllä kiinnostakkaan, kolmonen mikä kolmonen;D Palkinnoksi saimme pienen pokaalin, ruusukkeen, jonkun itsetekemän pehmopupun:3 ja sitten kaikkea pientä; lompakko, heijastin, narulelu ym.
Pitkään saimme vielä odotella ennen kun pääsimme uudestaan kehään. Tällä kertaa pieniin aikuisiin, olimme numerolla 221 parina bostoninterrieri. Mila meni siinä kehässä kuin mikäkin huippu näyttelykoira, aaah, seisominen=täydellinen, liikkeet=täydellinen ja muutenkin=täydellinen. Mun oma rakas<3 Se ravi, ei laukka-askelia, vaan ihanaa ravia koko matka. Punainen tuli.
Ja sitten taas odottelua, koiria oli nimittäin jotain 50.


Kyllä se siellä kehässä ihan rennosti osaa ottaa:)

Viimein kuulutettiin kaikki sinisen nauhan saaneet kehään. Ja mitä tapahtuikaan, kaikki koitat juoksutettiin kehässä kerrallaan. Voi sitä sekamelskaa, pienessä kehässä reilu 20 koiraa. Miten se tuomari kerkesi katsoa ketkä sinne jatkoon ottaa? Ja sama toistui myös punaisten kehässä. Ensin tiputettiin muutama pois, edelleen me oltiin jatkossa. Seuraavaksi neljä parasta otettiin jatkoon, niiden joukkoon emme enää yltäneet. Todella tyytyväinen kuitenkin olen tyytyväinen mun ihanaan lutuseen.
 
JH3/12, PUN-


 

6 kommenttia:

 1. Onnee, hienosti menitte :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/09/2014

  Hyvä Mila;3

  VastaaPoista
 3. Vau seisoopa kivasti ja hyvin mennyt. En ole huomannutkaan blogianne ennen mutta ihania kuvia ja kivoja tekstejä. Jäänpä heti seuraamaan. Itellä on westie ja kaikki pienet ja pippuriset rodut on lähellä sydäntä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä taas olen lukenut Glorian blogia jo jonkin aikaa ja samoin kivoja kuvia ja tekstiä sullakin:) Kiva kuulla, että tykkäät.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.