sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Match Show 20.10.2013


JH1, SIN1 & BIS9

Tänään tuli sitten lähdettyä mätsäröimään Musti&Mirri areenalle. Junnut oli jaettu nuorempiin ja vanhempiin. Vanhemmissa osallistujia oli 4, me kisattiin numerolla 2. Milan liikkeet jäi aluksi hieman maan nuuskimiseksi. No, tuomarihan päätti sitten vaihdattaa koiria. Minä sain hihnan päähäni welsh corgi pembroken. Seisotettiin, mentiin ympäri ja sen jälkeen vaihdettiin omat koirat takaisin. Tuomari sijoitti neljännen, ja kolmannen. Sitten vaihdettiin taas koiria, tällä kertaa sain lk. kääpiömäyräkoiran. Taas mentiin ympäri ja vaihdettiin omat koirat. Sen jälkeen tuomari tuli luokseni, kätteli ja osoitti menemään ykkös-paikalle. Jes, toinen voitto ja kisoja nyt on kertynyt muutamia.
Taas tuli huomattua, että Milan kanssa täytyy kyllä todella alkaa harjoittelemaan myös toisten taluttelua. Jälleen kerran sitä ei tuntunut kiinnostavan mikään muu kuin minä.
Pieniä aikuisia odoteltiinkin sitten melko kauan, kerkesin käyttää Milan vielä pisulla. Sitten kuulin, että 17 ja 18 kehään. Jännittämään en kerennyt, mutta onneksi olimme niin lähellä kehää etten olisi taas myöhästynyt sieltä. Parina meillä oli kaunis pembroke. Sain Milaan jotain ihanaa iloisuutta liikkeissä, mutta se ei riittänyt punaiseen nauhaan vaikkakin tuomarin mielestä päätös oli todella vaikea. Odottelu jatkui, kunnes kaikki sinisen nauhan saaneet kutsuttiin kehään. Tehtiin liikket kolmessa osassa 4-5 koiran ryhmissä. Tuomari otti viisi jatkoon (sijoitettiin myös viisi), ensimmäisenä meidät. Neljän muun jatkoon päässeen jälkeen seisotettiin koirat ja pari kierrosta ympäri. 5, 4, 3 oli jo sijoitettu. Meitä oli enää kaksi jäljellä. Taas mentiin kierros ympäri ja eikös vaan me olla ykkösiä. BIS kehää odotellessa;)
BISsissä kaikki palkittiin. Kovin suuria odotuksia minulla ei ollut (ainoa "tavoite" oli, ettei nyt ihan viimeiseksi jäädä) sen jälkeen, kun olin katsonut miten upeita koiria muissa luokissa oli. Yhdeksäntenä/12  lähdettiin kehästä sitten ulos. Hyvillä mielillä. Napsahtaakohan meille vielä joskus sen kaikkein kirkkainkin pokaali;D

Palkinnoksi siis 2x pokaali, 3x ruusuke, ruokaa, 2x "pieni mutta pippurinen"-kylttiä, 2x herkkupusseja, jotain venähdysvoidetta (?), pussukka, 10 e lahjakortti lemmikkiasemalle sekä joku mystinen Racinelin pussi, mitä en ole vielä avannut.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.