sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Onko tokon alokasluokan virallisissa kisoissa samat liikket kuin alokasluokanmölleissä?

Tuohon otsikkoon mietin vastausta ja olisin hyvin kiitollinen, jos joku kiltti sen kertoisi.
Milan kanssa kun innostuttiin niittäin eilen taas kunnolla uudelleen tokottamaan. Ajattelin, että jospas vaikka mölleihin mentäisiin. Ja mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella. Eilen tehtiin järvellä liikkeitä, jotaka onnistui yllättävän hyvin. Paikalla pysymistä vielä pitää vähän treenata. Tuntuu, että aina kun käännen Milalle selän, niin se yrittää hiipiä mun luo. Jos vaikka Ponderalta tokon yksityistuntia saisi niin saisi siihenkin vähän varmuutta. Muut alokaslukan liikkeet Mila kuitenkin osaa jo aika hyvin. Seisominen on kovassa treenissä, eikä se osaa istahtaa mun viereen sivulle aina kun pysähdyn.
Huomasin myös Hukka-Putkelta hallittavuustestin, jonne ilmoittaudutaan mahdollisesti huomenna. Myöhemmin lisää tietoa ollaanko edes päästy sinne. Olen nyt toooosi innoissani tuosta, ollaan odotettu jo Milan kanssa vuosi melkein, että sinne mennään ja laitettu sähköpostia moneen kertaan. Laitetaan nyt peukut pystyyn, että edes koko testiin päästään.
Ollaan menossa Milan kanssa myös nuorten yhteislenkille 14.4, siitä tuli varmistus tänään, kun sain myöntävän vastauksen;) Mätsäreitäkin olisi muutamia tälle keväälle suunnitteilla, en tiedä moniko niistä toteutuu, toivottavasti kaikki:D
Kuvia en valitettavasti saa tähän postaukseen, kun oltiin tänään mummon ja ukin luona. Kamera oli kylläkin mukana, mutta vasta paikan päällä huomasin, että multa oli jäänyt sitten muistikortti kotiin. Eipä paljoa enää auttanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.