lauantai 9. helmikuuta 2013

Match Show 9.2.2013

Tänään oltiin mätsäreissä Musti & Mirri areenalla. Mila PUN- (tarkemmin ottaien PUN8, eli ei enää sijoittunut) sekä tulos, josta olen toooosi ylpeä JH3!!!! Mahtava päivä oli tänään. Näkyi paljon tuttuja mm. Milan kasvattaja, trimmaaja sekä mukana oli myös Milan veli Rambo, joka oli upeasti PUN2:)
Mätsäripaikalla oltiin noin 11.20. Koiria oli tosi paljon. Kaikkien autot eivät edes mahtuneet parkkipaikalle, joten mekin jouduttiin menemään ylhäällä olevan autokaupan pihaan. Sisälle mennessä ilmoittautumisjono ylsi melkein ovelle asti. Pääsin viime tipassa ilmoittautumaan junnuihin. Se oli kyllä siinä ja siinä, että sinne kerkesin. Numero oli JH11.
Kun kaikki osallistujat olivat menneet kolmion ja edestakaisin, mentiin vielä kerran kehä ympäri. Sitten tuomari alkoi tiputtaa koirakoita. Ajattelin ensin, että tuskin me päästään, mutta niin siinä vaan kävi, että Mila seisoi jälleen kerran aivan järjettömän upeasti ja kolmos-ruusukehan meille annettiin;D
En kyllä voi vieläkään aivan täysin sitä käsittää, kun olin jo painanut päähäni, että kun näin paljon on koiria, niin ei me mitään saada.
Pienissä aikuisissa meillä oli vastassa chihuahua. Tosi ihana ja hirmu iloinen, sen häntä heilui ihan  koko ajan<33
Kävely Milalla meni oikeesti aivan hirvittävän hyvin, koska junnukehässä muistin, että ei kannata pitää kävellessä naksua kädessä liikkeessä.
Tuomari juoksutti meitä monta kertaa ympäri, vierekkäin edestakaisin, ympyrää, yksitellen sinne tänne. Lopulta hän päätti, että Mila saa punaisen. Päätöksen syy oli kuulemma, että käppänällä on hallitummat liikkeet. 
Punaisten kehässä olikin sitten paljon koiria. Ihmettelen, kun ei tiputtu aikaisemmin. Kehässä oli kolme käppänää Mila, Rambo-veli sekä sitten joku valkoinen käpsy. Aiemmin Kuopion mätsäreissä ei käppänöitä ole näkynyt!
Tuomari mietti pitkään ja tipputteli koiria, muutamia kerrallaan. Pian oli meidän aika lähteä kehästä... nyt hyvällä mielellä.

JH-kehä


Junnuista palkinnoksi saatiin: Pedigree ruokasäkki, dentastix-pussi, heijastin, koira 2013 kalenteri, pedigree ruokapussi (toinen tuli junnuista, toinen pienistä aikuisista), sekä ehkä tuo kaikkein paras: ruusuke, joka komeilee mun hyllyllä muutaman muun ruusukkeen ja yhden pokaalin vieressä;)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.