torstai 15. marraskuuta 2012

1499 sivun katselua:)

Yhtä vajaa 1500, kiitos aivan hirvittävästi kaikille katselijoille<33333

Ollaan nyt sitten ilmoitettu Mila agilityn alkeisiin ja meidän on myös kurssille hyväksytty ; D Kurssi alkaa 10.12 klo 18 ACE:lla.
Eilen tuli tehtyä pieni moka. . . Ensin mietin, että viitsiikö sitä täällä blogissa paljastaa, mutta kerron sen nyt kumminkin. Eilen otin Milasta pohjavillaa, ettei olisi niin suuri työ sitten nyppimisen jälkeen (aikaa varmaan kohta ruvetaan miettimään) Ensin otin pohjavillaa en nyt muista sen nimeä, mutta tuolla: 


 Päälaelta karva oli sen verran lyhyt, että tuon terä kolahteli koko ajan Milan kalloon (vaikka otinkin varovasti) Päätin sitten ottaa trimmikivellä, jota ei olisi ehkä kannattanutkaan tehdä. Milan päähän nimittäin tuli karvaton kohta. Kyllä joku oli mulle sanonut siitä, että lyhyttä turkkia otetaan trimmikivellä ja pitkää sitten tolla minkä nimeä en muista, mutta eihän sitä kaikkea voi muistaa. Nyt en ainakaan tee samaa virhettä uudestaan.
Milan blogin sivun katselut koko historia:


Suomi                                           1257

Yhdysvallat
124
Venäjä
92
Saksa
14
Israel
12
Ranska
4
Britannia
1
Ruotsi
1

1 kommentti:

  1. Tuo vempain on Furminator (tai joku sen kopio) :) Kivellä tosiaan "kivitetään" lyhyttä turkkia, koska pohjavillaveitsissä on monesti niin pitkät piikit, että ne eivät ihan lyhyeen villaan pure. En minä ainakaan näe mitään pahaa siinä, jos nuo päälaen karvat lähtivät kävelemään - jos ne on nypintäkypsät niin normaalistihan niitä lähtee samalla kun harjaa pohjavillaveitsellä. Tuossa kaljussa kohdassa alkaa vaan uudet karvat kasvaa aikaisemmin :D
    Omaan käteeni ei tuo trimmikivi ole koskaan sopinut, mutta Hauptenrin lyhythampainen veitsi (http://www.findogs.fi/kauppa/images/IMG_0449.JPG) on ollut meillä hyvä koiran ollessa lyhyessä karvassa. Mulla on myös oman koiran kanssa sellaisia kokemuksia, että pohjavillan poisto nimen omaan ennen nypintää helpottaa itse nyppimistä, kun peitinkarvat eivät takerru pohjavillaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.