perjantai 24. elokuuta 2012

Match Show 23.8

Eilen, kun tulin koulusta, käytin Milan pesulla ja rupesin harjaamaan ja föönaamaan sitä. Siinä menikin pari tuntia, ennen kuin se lopulta tuli kuivaksi. Käväisimme nimittäin eilen Milan kanssa mätsärissä, Hukka- Putkella. Paikalla oli paljon koiria, ja tämä mätsäri oli varmaan kaikkein tasokkain mätsäri missä me olemme olleet.
Emme varsinaisesti lähteneet sijoitusta hakemaan, mutta tottakai se oli mielessä.
Ekasta Mila sai sinisen (toinen koira oli selvästi parempi, sijoittui vielä punaisissakin), joten sitä en yhtään ihmetellyt. Oikeastaan jällen kerran toivoin sinistä, silloin Milalla olisi paremmat mahdollisuudet sijoittua.
Olimme numero 30, joten kesti aika kauan ennen kuin pääsimme kehään. Meidän suorituksen jälkeen ei mennytkään enää kauaa sinisten kehään. Tuomari kierrätti meitä ympäri ja sitten osoitti ketkä pääsevät jatkoon. Tuomari oli kävelemässä meistä ohi, mutta sanoikin viime hetkillä, että me päästiin jatkoon.
Silloin en vielä ymmärtänyt, että olimme neljän parhaan joukossa!!
Niin siinä vain sitten kävi, että kehästä lähdimme pois upeina nelosina, Mila oli siis SIN4.
Unelmani oli toteutunut, Mila sai pokaalin!! Joka mätsäreissä olen aina katsonut niitä, ketkä astelevat pokaali kädessä kehästä. Nyt yksi niistä olin minä. Milan kävelyssä oli vähän paranneltavaa, mutta seisominen oli mahtava, sitä tuomarikin kehui :D
Nyt katsotaan sitten mennäänkö Milan kanssa Siilinjärvelle 8.9.

Palkintoja


Mila

Mila
Mila tänään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.