sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Mennyttä ja tulevaa

Niin monta kertaa olen istahtahtanut koneen eteen ja yrittänyt kirjoittaa. Tekee kamalasti mieli postata, mutta mitään en tahdo saada aikaan. Mihinkään en ole tyytyväinen ja kirjoitusten aiheetkin tuntuvat olevan kadoksissa (heitelkääs jooko postausideoita!). Enkä tahtoisi julkaista postauksia, joihin en ole tyytyväinen.
Meillä oli tosiaan viime maanantaina viimeiset ohjatut agilitytreenit. Oli minun vuoroni suunnitella rata. Viimeisen yhteisen treenikerran kunniaksi ajattelin tehdä jotain helppoa pyörittelyä, jotta jokaiselle jäisi hyvä maku jatkoipa sitten kesäryhmissä tai ei. Milan eteneminen oli muuten ihan hyvää, vaikkakin sillä oli kovin hidas puomipäivä. Putkiin se haki pitkästä aikaa kaukaa ja keinu oli oikein nätti. Kesäryhmissä me emme jatka, jäisi niin paljon treenikertoja välistä reissujen takia. Hallille minulla on kuitenkin avain, joten voimme käydä aksailemassa silloin, kun meille sopii. Huomennakin olisi tarkoitus käydä tekemässä muutamat keppikulmat ja puomitreenikin olisi kyllä huippu, mutta hallin puomi on tällä hetkellä käyttökiellossa korjauksen takia, joten pitää jättää se toiseen kertaan.
Talvella oli tarkoitus jättää aksakisat nyt kesälle, katsomme miten vauhtia on tullut kevään aikana. Vielä en vaan ole ihan varma, onko Mila ihan valmis kisoihin. Oma motivaatio aksaan ja kisoihin kasvoi taas huippuunsa katsellessani SM-kisoja viime viikonloppuna. Ehkä me jotkut kisat kuitenkin käydään, olihan se tavoite tänä vuonna kakkosluokkaan, vaikka se kyllä tällä hetkellä näyttääkin aika kaukaiselta.
Muuten meidän kesä on kulunut rennosti. Milan kanssa olemme tehneet paljon pitkiä lenkkejä, mökkeilty ja snatseri on päässyt nauttimaan ahkerasti vesimeloonia, joka tuntuu maistuvan neidille oikein hyvin (toisaalta mikä sille nyt ei maistuisi). Ja olihan meillä yön hoidossa ihana partasuu Atene, ei kyllä millään uskoisi yksitoistavuotiaaksi tätä mummoa, kun menoa olisi ollut vaikka muille jakaa. Lenkilläkin se kovasti hopotti jo Milan lopettamaan sen haistelun ja kävelemään eteenpäin:D On tämä kyllä ihan huikea parivaljakko!
Tiistaina me suunnataan Milan kanssa Lapualle! Kesän yksi kohokohdista: Kennelliiton Suurleiri. Vika leirikesä leiriläisenä, josta täytyy ottaa kaikki ilo irti. Lauantaina kotiudumme leiriltä ja sitten onkin varmasti luvassa tarinointia myös täällä blogin puolella. Kiirettä alkaa kohta pitää, kun täytyisi vielä hurjasti ehtiä tekemään vaikka mitä ennen lähtöä. 
Palaillaan todennäköisesti leirikuulumisten merkeissä ensi kerran! Sitä odotellessanne voitte vaikka käväistä lukemassa edellisvuosien Suurleiri-postaukset klik ja klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.