maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lieksa RN 31.5.2015

Lieksan näyttely koettu ja nähty ja kotiuduttu monia kokemuksia rikkaampana. Kaikin puolin oli hyvä reissu, jonka voisin ottaa uudestaankin.
Herätys oli kello 6, lähtö hieman yli seitsemän. Näyttelyyn pääsin Saran kyydillä ja tällä kertaa Mila ei päässyt karvaisuutensa takia mukaan (huomenna vihdoin se pääsee eroon turkistaan). Matka meni suhteellisen nopeasti, vaikkakin meinasin nukahtaa monta kertaa:D

Näyttelypaikalla Emma oli jo meitä odottamassa. Siinä alkuun kokeilimme paria Emman suomenajokoiraa, Mirandaa ja Moonaa. Meidän oli tarkoitus auttaa Emmaa kasvarissa ja mahdollisesti myös ajokkikehällä muutenkin.

Pääsin esittämään Mirandan narttujen avoimessa. Liikkeessä se oli melko haastava saada mukaan ja pitkään seisoessa pää kääntyili jatkuvasti väärään suuntaan. Isossa luokassa kuitenkin arvosanaksi erinomainen. Kilpaluokassa neljän parhaan joukkoon ja lopulta ensimmäinen kera SA'n!! Emma vei Mirandan paras narttu kehään, jossa se lopulta oli 2. kera varasertin.
Kasvattajaluokkaan sain hihnan päähän Tuulin. Tuloksena oli ROP-kasvattaja kera KP'n.
Junior handler alkoi samassa kehässä. Nuorempia oli 1 ja vanhempia 6, itse olin viimeinen. Sain Emmalta suomenajokoira Tassun kisakaveriksi.
Yksilöarvostelu oli hieman kummallinen. Edestakaisin, kolmio, seisotus ja heti sen perään vaihdoimme koiria pareittain. Minä sain aivan ihanan australianterrierin. Sitten menimme yhdessä edestakaisin ja seisotus.

Tassun kanssa junior handler-kehässä
Tuomari meni kirjoittaamaan arvosteluja. Kehäsihteeri alkoi rapistella palkintoja ja koska ne laitettiin meidän taakse, Tassun olisi kamalasti tehnyt mieli päästä katsomaan mitä ne siellä puuhaa. Siinä olikin hieman haastavaa saada koira seisomaan, kun se koko ajan pyöri ja hyöri. Onneksi tuomari ei tätä tainnut nähdä.
Suureksi yllätyksekseni emme olleetkaan kuudensia, emmekä viidensiäkään, saati neljänsiä. Kolmen parhaan joukossa ja tuomari ojensi minulle keltaisen ruusukkeen. Tulokseksi siis JH3, taisi se rotuvalintakin vaikuttaa sijoitukseen;D
Melkein heti junnukehän jälkeen olikin jo aika mennä ryhmäkehiin kasvattajaluokassa. Lopputuloksena BIS2-kasvattaja.

Kehien jälkeen pääsin kokeilemaan muutamia koiria: Emman amerikancockerspanieli Noppaa, suomenajokoira Nikoa, sekä Nooran lapinporokoira Allia.

 
Rakastuin!

 
 
Sitten alkoikin matka kohti Kuopiota, kävimme matkalla syömässä ABC:llä, terveellisesti pitsaa. Alkoi ollakkin jo kauhea nälkä, mulla uppos kokonainen pitsa mahaan.  En ole koskaan aiemmin  saanut kerralla syötyä!
 
Kiitos vielä ihan älyttömästi Saralle kyydeistä ja Emmalle koiran lainasta, sekä molemmille seurasta!
 
Kännykkäkuvia tällä kertaa, joten laatua ei kannata ihmetellä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.