lauantai 24. elokuuta 2013

Otsikoton 9

Uutta "kunnollista" postausta pitkästä aikaa. Minun olisi oikeasti pitänyt tehdä tämä jo monta päivää sitten, mutta kaikki ovat jääneet luonnos-tasolle tai en ole vain keksinyt mitään kirjoitettavaa. Joku on varmaan huomannutkin, että banneri on vaihtunut eilesen aikana. Aluksi minulla ei ollut edes tarkoitus tehdä banneria blogiin, vaan yhteen koulujuttuun. Kuitenkin päätin vaihtaa tuon, joten saa ainakin vähän aikaa kelvata. Syksyisempi suunnitteilla! Muutenkin minulla olisi tässä syksymmällä uudistella enemmänkin blogia, ideoita saa (ja pitää) esittää jos jotain keksii.

Milan kanssa ollaan yritetty joka päivä tehdä jotain tokojuttuja. Pääasiassa siinä ollaan onnistuttukin:) Takapihalla alokasluokan estettä, videotakin ajattelin laittaa jossain vaiheessa. Muutamia liikkeitä vielä vähän hioa, niin eiköhän me sitten vielä joskus olla edes mölleihin uskaltautumassa. (Toki se TK1:kin olis kiva;))
Mätsäri olis tasan viikon päästä, jos saadaan kyyti/ei sada kaatamalla mennään varmasti.
Viimepäivien aikana ei ole kamalasti tullut kuvailtua, joten ettei postaus jäisi kuvattomaksi laitan Milan luun piilotuksen jälkeen. Mila kävi siis piilottamassa luun kukkapenkkiin ja voitte kuvitella, että neitokainen oli sen homman jälkeen suihkun tarpeessa.


5 kommenttia:

 1. Anonyymi8/24/2013

  Toi fontti on aika vaikeeta luettavaa... :P

  VastaaPoista
 2. Ulkoasu on hieno! Mä oon aina halunnut oppii tekee tollasia kuvasysteemejä, miten väsäsit ton sun oman? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. GIMPpiä käytän ja itse olen tehnyt varmaan miljoonia erilaisia bannereita ja kokeillut erilaisia tekniikoita. En tiedä mitä tarkoitit tuolla "kuvasysteemejä", mutta toivottavasti tästä on apua. Kysy ihmeessä uudelleen, jos haluat selkeytystä;) Pyöreät kuvat tein ellipsivalintatyökalulla ja pääkuvan vaan yksinkertaisesti haalensin kumilla. En tiedä varmaan noihin joitakin ns. fiksumpiakin keinoja löytyy, mutta en ole vielä itse niitä keksinyt.

   Poista
 3. Anonyymi8/28/2013

  Upee toi banneri! Voi kumpa mäki osaisin tehdä noin hienoja. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.