perjantai 10. kesäkuuta 2016

Joensuu KV

Pari viikkoa sitten perjantaina menimme Saran kanssa Ean luokse yöksi ja lauantai-aamuna lähdimme kohti Joensuuta ja koiranäyttelyä. Tällä kertaa Mila ei päässyt mukaan ja minunkin osaltani ilmoittautumiset luiskahtivat ohi, kun alun perin mun ei ollut tuonne tarkoitus lähteä lainkaan. Niin kuitenkin kävi, että ohjelmanmuutoksia tuli sen verran, ja pääsin esittämään ihania koiria rotukehässä, joten mikäpä ettei. Meillä oli Saran ja Ean kanssa illalla tosi hauskaa ja nukkumaanmenokin hieman venähti. Naurettua tuli vähän varastoonkin.
Aamulla oli herätys siinä viiden jälkeen. Lähdöstä myöhästyimme puolisen tuntia ja matkalla oli todella läheltäpiti-tilanne. Hirvikolari aiheutti hieman sydämen tykytyksiä. Ensimmäinen kehäni alkoi jo yhdeksältä. Muutamaa minuuttia vaille yhdeksän saavuimme näyttelypaikalle ja juoksin heti suorinta tietä labukkakehälle, jossa esitin yhden uroksen. Samaisen ihanan koiran, jonka vein kehään myös viime kesänä labradorinnoutajien erikoisnäyttelyssä. Tuomari tykkäsi selvästi massavammista labukoista, joten me saimme tyytyä "vain" erinomaiseen ja nuortenluokan kolmanteen sijaan.
Sen jälkeen kävin katsomassa vähän aikaa junnuja. Pian olikin aika lähteä etsimään käppänäkehää, jossa sain käsiini aivan ihanan mustan nartun, jonka esitin myös Polvijärvellä. Omistajalla ei ollut kovin suuria odotuksia, kun vastassa oli toinenkin hieno valionarttu. Niin se vain kuitenkin kävi, että me saatiin erinomainen, voitettiin valioluokka ja meidät käteltiin vielä paras narttu-kehässä toiseksi vara-cacibin kera. Voiton vei varsin kivan näköinen narttu, joka samalla tuli myös valioksi.
Iltapäivän puolella mulla oli vielä riisenikehä, jossa esitin ihanaisen Kukun, jonka esitin myös viime vuonna Varkaudessa ja Jyväskylässä. Mikään kolmesta riisenistä ei ollut tuomarin mieleen ja saimme poistua kehästä tuloksella hyvä. Kehien jälkeen otimme vielä kuvia ja kiertelimme kojut. Mukaan ei kuitenkaan tälläkään kertaa mitään tarttunut, vaikka ne Berran hihnat kovasti houkuttelivatkin. No ehkä ensi kerralla.
Kiitos ihan parhaasta seurasta kaikille osallisille ja kiitos vielä ihanien koirienne luottamisesta käsiini!

2 kommenttia:

  1. Oli parasta <33 :D

    VastaaPoista
  2. Olisi kiva jos kävisit katsomassa meidän tolleron seikkailuja lifestylebybellanette.blogspot.fi :) mutta tämä on mun lempiblogi, ja teillä on tosi ihana ulkoasu - mutta MILA ON IHANIN!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.