maanantai 21. heinäkuuta 2014

Konfirmaatio

Milan blogi näyttää aina vain enemmän ja enemmän siirtymässä minun omaksi blogikseni. Tämä en todellakaan ole tarkoitus ja toivottavasti saisin taas pian vaihdettua aiheen takaisin itse koiriin ja Milaan. Jätän otsikonkin vain tiivistettynä pariin lauseeseen.
Juhlat on nyt juhlittu ja on aika palata normaaliin arkeen. Mulla oli oikein ihanat juhlat eilen, eikä pieni sadekuurokaan kamalasti haitannut tunnelmaa.

Milan kanssa touhuileminen on jäänyt nolottavan vähäksi ja lenkit naurettavan lyhyiksi kaikkien juhlavalmisteluiden keskellä.
Mutta nyt lupaan, että teen parannuksen. Vielä ehdimme nauttia kesästä ja lomasta. Tehdä pitkiä lenkkejä, tokoilla, temppuilla, kirmata agilityesteitä, pyörähtää muutamissa mätsäreissä ja näyttelyssä.
Huomenna pääsemme toteuttamaan ainakin yhden niistä, nimittäin agilityn jatkokurssi alkaa! Odotan niin innolla, minkälaisia juttuja pääsemme kokeilemaan.
Myöskin kamera on saanut hetken pölyyntyä hyllyllä, vasta eilen sain sen kaivettua esiin. Ainakin osissa kuvista muokkaamisessa taisin innostua hieman liikaa...:D Suurimmaksi osaksi linssistä näkyi jokin muu kuin Mila, täytyisi saada sitä hieman taas siistittyä, jospa sitten.
Nyt olisi tarkoitus saada blogia hieman uudistettua, mutta minulla on ollut hieman ongelmia bloggerin yhteistyökyvyn kanssa.

 
Ja hei, heitelkääs aiheita erikoispostauksiin. Milan blogia on tullut pidettyä 2 vuotta ja sen kunniaksi olisi kiva keksiä jotain erikoista. Minkälaisia postauksia teistä lukijoista (niin viralliset kuin anonyymitkin) on kiva lukea? Otan ehdotuksia enemmän kuin mielelläni vastaan!

2 kommenttia:

  1. Harrastuspainotteiset postit aina kiinnostaa!:) Samoin kuvat ja arjen kuulumiset. Joku mielipide juttukin vois olla kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksista, toteutan niitä parhaani mukaan:) Olisiko jotain aihetta mielipide postaukeen?

      Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.