maanantai 21. tammikuuta 2013

Agility kera kuvien

Näissä agility harkoissa olen mennyt vähän sekaisin. Meillä onkin vielä ensi viikon maanantaina vikat treenit. Tässä saan nyt vihdoin näitä kuvia koneelle asti. Saattaa teistä ehkä vähän tuntua, että vähän liian monta kertaa tätä mainitsen, mutta Milalla into agilityyn ei kyllä näyttäisi olevan vähenemässä:) Tuntuu vaan, että joka kerta menee paremmin ja paremmin. Tänäänkin Mila meni jo hyppy, putki, muuri ja rengas- sarjan, niin etten minä liikkunut vierellä ollenkaan. Ohjaaja kehui, ettei ole koskaan itse pitänyt keksimällä keksiä, mitä seuraavasi tehdään. Sain myös muutamia ohjausvinkkejä.

Pahoittelen kuvien laatua, mutta se nyt on mikä on

Mila sujahtamassa putkeen
Hirmuinen hinku olisi mulla vaan päästä mätsäriin ja näyttelyihin. Tuusniemelle ei kuitenkaan olla ilmoittautumassa:((( En tiedä sitten Juuan näyttelystä tai kesällä Iisalmesta. Noihin 9.2 mätsäriin olisi kuintenkin niin mahtava päästä.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi1/24/2013

    Voisitko tehdä postauksen jossa ois tosi söpöjä kuvia milasta ja wilmasta yhdessä? tehhään kato joku päivä silleen että laitetaan mila ja wilma erilaisiin asentoihin ja silleen:)?

    VastaaPoista
  2. Oukkei, tehdään vaan. Joku kaunis päivä, kun käytetään koirat yhessä ulkona:) en vaan tiiä mikä päivä, käykö sulle vaikka viikonloppuna (joo en kyllä tiiä käykö se meille, mut ei olla kuulemma menossa minnekkään)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.