maanantai 12. marraskuuta 2012

Katsomassa agility- kisoja : )

Perjantaina illalla Milasta tuli ihan outo, se alkoi leikkimään tosi innokkasti joskus kymmenen aikaan illalla. Normaalisti Mila on jos siihen aikaan nukkumassa. Se tuli siihen mun eteen ja alkoi haukkumaan, kun katsoin telkkaria. Häntä heilui ja se hyppi koko ajan syliin : 3
Lauantaina kävimme Ikanossa, Milalle ostettiin öljyä (Nutrolin) ja jotain luita. . .
Eilen eli sunnuntaina mentiin Hukka- Putkelle elämäni ekoihin agility-kisoihin, tosin ilman Milaa. Ollaan sille jo vähän kursseja katseltu ja mahdollisesti päästään jo joulukuussa lajia kokeilemaan : D

Agility näytti mielestäni tosi kivalta, toivon vaan, että Milakin tykkää, mistäs sen tietää jos vaikka joskus kisattaisiinkin. Eniten mua vaan kisoissa pelottaa, että jos siinä kaikessa jännityksessä radan unohtaa.
Viime kesänä kokeilin Milan kanssa putkea, mutta se ei uskaltanut mennä sinne : (  Onneksi kurssilta kuitenkin saa hyviä vinkkejä, toivon / luulen, että kyllä Miltsku vielä joskus putkeenkin uskaltautuu.

Perjantaina, Mila on kantanut kengän eteisestä ja odottaa, että yrittäisin ottaa sitä kiinni.
Kynttilä

Milhelmiina


 Ihmettelen vaan, että missä meidän kaikki lukijat ja kommentoijat on? Eikö kukaan tykkää tästä blogista : , (

2 kommenttia:

  1. Täällä yksi, joka käy lukemassa säännöllisesti Milan elämästä :)
    Pienen pyynnön haluaisin kuitenkin esittää lukunautinnon parantamiseksi: saisiko fonttiväriä vaihdettua tummemmaksi? Tämä nykyinen pinkki vähän hukkuu taustaan ;)

    VastaaPoista
  2. Itsekkin olen ajatellut, että fonttiväri ehkä pitäisi vaihtaa. Teenkin sen nyt sitten ihan heti. Kiitos kommentista:))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.